Zoeken

Gênante beelden Achraf Hakimi gelekt (video)

17 juni 2024 - 17:00 - Sport

©

Een video van Achraf Hakimi op de bruiloft van zijn teamgenoot en doelman van de Atlas Leeuwen, Munir El Mohamedi, die afgelopen weekend plaatsvond in Nador, is gelekt, ondanks het verbod op filmen dat was opgelegd.

Ondanks dat een bedrijf dat het trouwfeest organiseerde het gebruik van mobiele telefoons om te filmen expliciet had verboden, zijn er toch beelden opgedoken. Op de gelekte video is te zien hoe Hakimi zich vermaakt en danst op Rif-muziek tijdens de viering.

Lees ook: Achraf Hakimi in Marokko voor bruiloft

Het trouwfeest van Munir El Mohamedi werd gevierd in zijn ouderlijk huis in Beni Chiker, een plaats nabij Nador. Behalve Achraf Hakimi en zijn moeder, waren er diverse vrienden en familieleden van Munir El Mohamedi aanwezig. De henna-avond werd muzikaal opgeluisterd door zanger Ismael Belouch. Verder is bekend dat Munir El Mohamedi nog een feest plant in een andere stad, waar meer teamgenoten en andere bekende figuren verwacht worden.

Lees ook: Voormalige coach haalt hard uit naar Achraf Hakimi

Achraf Hakimi kwam vorige week vrijdag samen met zijn moeder en Munir Mohamedi aan op de luchthaven Nador El Aroui om de bruiloft bij te wonen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team