Zoeken

Brahim Díaz wijst bod van 100 miljoen euro af

3 juli 2024 - 14:40 - Sport

©

De Spaans-Marokkaanse aanvaller Brahim Díaz heeft een lucratief aanbod uit Saoedi-Arabië afgewezen. De Atlas Leeuw lijkt voorlopig niet van plan te zijn om Real Madrid te verlaten.

Volgens het Spaanse sportprogramma El Chiringuito heeft Brahim Díaz een vierjarig contract ter waarde van 100 miljoen euro uit Saoedi-Arabië geweigerd. De aanvaller, wiens contract tot 2027 loopt, geeft er de voorkeur aan om bij Real Madrid te blijven, "ook al is hij zich bewust van de felle concurrentie in de aanvalslinie volgend seizoen", vooral met de komst van de Franse international Kylian Mbappé.

Lees ook: Brahim Diaz krijgt bod van 50 miljoen euro

Voorafgaand aan Saoedi-Arabië toonden ook Europese clubs als Liverpool, Manchester United, Arsenal, Napoli, Tottenham en AS Roma interesse in Díaz, maar stuitten op een categorische weigering van Real Madrid. De club ziet een vertrek van Díaz niet zitten. Voor trainer Carlo Ancelotti zal de Marokkaanse international een belangrijke rol spelen bij Real Madrid in het komende seizoen. De club is zelfs van plan om het contract van de 24-jarige speler te verlengen tot 2028, met een aanzienlijke salarisverhoging. Momenteel verdient hij iets meer dan 7,3 miljoen euro per jaar.

Lees ook: Real Madrid eist "onweerstaanbaar bod" voor Brahim Diaz

Brahim Díaz scoorde dit seizoen 12 doelpunten en gaf 9 assists in 44 wedstrijden in alle competities.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team