Zoeken

Real Madrid: Brahim Diaz aan de kant gezet

21 augustus 2023 - 11:00 - Sport

©

Brahim Diaz past niet in de plannen van Carlo Ancelotti dit seizoen. Ondanks de goede prestaties van de speler van Marokkaanse afkomst tijdens recente oefenduels, heeft de coach van Real Madrid hem niet opgesteld voor de eerste speeldag van La Liga.

Brahim Diaz heeft geen enkele minuut gespeeld tegen Athletic Club Bilbao tijdens de eerste speeldag van La Liga. De 24-jarige speler is zijn plaats in het Madrileense basiself kwijtgeraakt, hoewel hij een goede indruk maakte tijdens vriendschappelijke wedstrijden, meldt El Desmarque. Een moeilijke situatie voor Diaz, die moeite heeft om zijn plaats te bewaren bij Real Madrid, waar grote sterren zoals Rodrygo Goes en Vinicius Junior spelen.

Lees ook: Brahim Díaz terug bij Real Madrid en eindelijk bij Marokko?

De situatie van Diaz kan verslechteren als Florentino Pérez een nieuwe aanvaller aanwerft, of het nu Kylian Mbappé is of iemand anders. De voormalige speler van Manchester City vreest het hele seizoen op de bank te belanden bij Real Madrid. Een transfer deze zomer wordt daarom niet uitgesloten. Arsenal heeft intussen interesse getoond in de jonge speler.

Bladna.nl