Zoeken

Presentator Al Jazeera: "Marokkaanse journalisten zijn pooiers en bastaarden"

6 juli 2015 - 21:50 - Marokko

©

Ahmed Mansour, bekende Egyptische presentator van Al Jazeera, verklaarde enkele dagen geleden dat Marokkaanse journalisten « pooiers, bastaarden, corrupte mensen en insecten » zijn.

De journalist maakte deze uitspraken op Facebook nadat Marokkaanse media berichten publiceerden over zijn traditioneel huwelijk met een Marokkaanse vrouw. Hij zou na hun huwelijksreis niets meer van zich hebben laten horen. Omdat het huwelijk niet werd geregistreerd kan de vrouw echter niets tegen hem doen.

Volgens Mansour is het verhaal een verzinsel van de media om zijn imago te schenden. Hij wordt er door Assabah onder meer van beschuldigd zeker 17 traditionele huwelijken te hebben aangegaan maar slechts één huwelijk te hebben geregistreerd bij de burgerlijke stand.

« De pers in Marokko, gerund door politici en pooier-journalisten, bastaarden, corrupte mensen en insecten die in de modder leven, net zoals hun Egyptische collega’s, trachten mijn reputatie en dat van sommige eerlijke Marokkaanse politici (een verwijzing naar de PJD partij) te ondermijnen. », aldus Ahmed Mansour.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team