Zoeken

Ophef om oude video van Meghan Markle in Marokko (video)

14 oktober 2022 - 19:00 - Marokko

©

Meer dan drie jaar na het bezoek van prins Harry en Meghan Markle aan Marokko, zorgt een video van hun aankomst voor ophef op het internet. In de video loopt prins Harry over de rode loper terwijl Meghan hem naast de loper volgt.

De YouTube-video ging viraal en kreeg 8,4 miljoen views. De auteur gebruikt de beelden om zowel Marokko als de hertogin van Sussex in diskrediet te brengen, door te beweren dat ze niet op de rode loper mocht lopen van de Marokkaanse autoriteiten.

Lees ook: Duurste outfit Meghan Markle in 2019 is een kaftan (video)

Meghan Markle zou te horen hebben gekregen dat "rode lopers alleen voor de koninklijke familie zijn", merkt de auteur op. "Kijk hoe ze een andere weg gewezen wordt dan Harry, weg van de rode loper in Marokko. Marokko maakte aan Meghan duidelijk dat rode lopers alleen voor de koninklijke familie zijn", voegt de auteur eraan toe.

De opmerkingen hebben talrijke reacties uitgelokt van internetgebruikers. Sommigen weerleggen de aanvallen met het argument dat Meghan even later ook op de rode loper werd gefotografeerd, terwijl ze de hand van de kroonprins schudde. En tijdens haar bezoek aan Marokko liep ze ook elders over de rode loper, met name op de luchthaven van Casablanca.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle op bezoek in Marokko

Een tijdschrift meldde destijds dat er op sociale media vragen waren gesteld over het feit dat Meghan de rode loper had verlaten. Volgens de uitleg hield het aankomstplan in dat prins Harry, die zelf een succesvolle militaire carrière heeft, de erewacht alleen zou groeten. Meghan zou zelf afstand hebben genomen omdat haar aanwezigheid niet nodig was, schreef het blad toen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team