Zoeken

Malika El-Maslouhi nieuwe muze voor Dundas-collectie

4 maart 2021 - 14:00 - Cultuur

©

De Noorse ontwerper Peter Dundas heeft het Marokkaans-Italiaanse model Malika El Maslouhi gekozen als muze voor zijn Dundas-collectie voor de herfst van 2021.

Modezwaargewicht Dundas deed beroep op de rijzende ster van het modellenwerk om zijn nieuw glamoureus aanbod te presenteren. De collectie werd online onthuld in een lookbook-formaat, meldt Arab News. Modefotograaf Charlotte Wales, fotografeerde Malika El-Maslouhi voor het lookbook in Londen. Het Marokkaanse model droeg 31 outfits, gaande van gedrapeerde mini-jurkjes en fluwelen broekpakken tot jassen en de nieuwe categorie van het merk: kousen. De lijn is geïnspireerd op de glamour van de jaren ’30 en ’70.

"Als we ooit weer ’s nachts uit mogen, dan beloof ik dat ik met Dundas ga stappen", schreef Malika El-Maslouhi op Instagram, als commentaar op backstage video’s en foto’s van de shoot. Ze vond het "een leuke dag".

In vier jaar tijd heeft de 22-jarige Malika de top al bereikt. Het model dat op 18-jarige leeftijd haar debuut maakte, stond onlangs nog op de cover van het modetijdschrift Elle. Haar populariteit nam toe nadat ze werd gekozen als gezicht voor de Calvin Klein badmode en toen ze verscheen in internationale campagnes voor Simon Porte Jacquemus en Jeremy Scott. Ze poseerde onlangs ook voor Zadig & Voltaire. In de loop der jaren is Malika erin geslaagd haar stempel te drukken op de modewereld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team