Zoeken

Nokia wil nieuwe notebook ook in Marokko verkopen

26 februari 2022 - 17:00 - Marokko

©

Vanaf de tweede helft van dit jaar zal Nokia PureBook Pro, een nieuw merk notebook, worden verkocht in Marokko, Tunesië, Finland en verschillende andere landen.

Binnenkort zal een nieuw merk op de markt voor laptops verschijnen: de Nokia PureBook Pro. De laptop, die in april in Frankrijk, Duitsland, Italië, de Benelux en het Verenigd Koninkrijk wordt gelanceerd, zal worden verkocht door de Franse startup Off Global, aan wie Nokia het merk in licentie heeft gegeven, zo meldt L’Usine Digital.

Lees ook: Apple integreert Tamazight in besturingssysteem iOS 9

Vanaf de tweede helft van 2022 zal Nokia PureBook Pro ook verkrijgbaar zijn in andere landen: Finland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Ierland, Polen, Portugal, Spanje, Noorwegen, IJsland, Marokko, Tunesië, Canada en Thailand. Mogelijke kopers kunnen rechtstreeks de notebook bestellen op de website van Off Global, maar ook via plaatselijke handelszaken. De prijs van de versie met een 15,6-inch scherm is vastgesteld op 699 euro, terwijl de versie met een 17,3-inch scherm 799 euro zal kosten.

Lees ook: Huawei 4Afrika, low-cost smartphone voor Marokko

In een verklaring van Laurent Devos, marketingdirecteur van Off Global, staat dat het ontwerp van de PureBook Pro intern vanaf de basis is ontwikkeld met steun van Nokia-teams in Finland en San Francisco. Het apparaat is voorzien van een Full HD (1920 x 1080) IPS LCD-scherm, een Intel Core i3-1220P processor, 8 GB RAM (uitbreidbaar) en 512 GB interne opslag via een M.2 PCIe SSD, uitbreidbaar via micro SD-kaarten. Het operating system van het apparaat draait onder Windows 11 en er zijn twee USB-C-poorten, een USB-A 3.2-poort en een 3,5 mm audio-aansluiting.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team