Zoeken

Volg je deze 8 Marokkaans-Nederlandse influencers al op Instagram?

19 mei 2021 - 18:30 - Cultuur

©

Het fashion- en beauty magazine Glamour heeft een lijstje gemaakt met de leukste en opvallendste Marokkaans-Nederlandse influencers om Instagram-feeds te diversifiëren.

1 @sisibolatini: Deze reizende influencer gebruikt haar rol als stewardess, om bestemmingen wereldwijd op te sporen en ons een momentopname te geven in verschillende culturen door haar creatieve stijl en liefde voor mode. Ze is trouw aan haar roots en mixt traditionele bescheiden kleding met een internationale flair, en geeft zo een frisse kijk op stijl.

2 @wiamwiamwiam: Bij de Antwerpse-Rotterdammer Wiam kan je terecht voor grappige, educatieve en luchtige content. Ze spreekt ook vrijuit over haar eigen leven en moeilijkere thema’s zoals bijvoorbeeld de expose cultuur of een ongewenste zwangerschap. In het middelpunt van haar Instagram feed staan seks, self-love en humor, maar Wiam maakt ook prachtige foto’s.

3 @sihamazouzofficial: De Instagrampagina van Siham Azouz gaat niet over haar, maar over oogverblindend mooie traditionele handgemaakte Marokkaanse jurken, styling en make-up. Ze is namelijk sinds 2009 eigenaar en creatief directeur van het mode- en schoonheidshuis Siham Azouz. Ze volgde heel wat vorming om uiteindelijk een eigen visie op schoonheid, mode en styling ten uitvoer te brengen.

4 @meryemsfirst: Voor de Rotterdamse creatieveling Meryem Slimani, is het kleden van haar 68-jarige Marokkaanse moeder in opvallende outfits op Instagram een leuke manier om samen tijd door te brengen. Haar Instagram-account schuift de fotogenieke Najate Leklye naar voor, in Marokkaans geïnspireerde achtergronden met caleidoscopische kleurenpaletten en coole streetwear ensembles met sportieve hidjabs.

5 @farrahmousha: De creatieve Farrah is influencer en YouTuber en maakt fashion- en beauty content. Haar stijl is eerder trendy. Ze maakt ook enorm esthetische foto’s waar je naar kan blijven kijken. Daarnaast zijn haar Insta posts en Insta Stories soms dolkomisch.

6 @mohsinopwereldreis: Tijdens de wereldreis die Mohsin zo’n zes jaar geleden maakte na het behalen van zijn hbo-diploma, groeide zijn volgers-aantal. Hij begon drie jaar geleden ook met een online reisbureau dat leuke en originele groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld aanbiedt. Op Insta Stories zet hij vaak grappige foto’s en filmpjes over wat er gebeurt achter de schermen van zijn reizen.

7 @samyahafsaoui: Mediatalent Samya is schrijfster, presentatrice, actrice, scenarioschrijver en journalist. Ze maakt leerzame maar luchtige Instagram Stories over inclusie in de mediawereld en over haar carrière.

8 @kookmutsjes: De zusjes Najat en Nadia Yachou bouwden een kleine kook-community op, die al snel uitgroeide tot een succesvolle Instagram-pagina, een website en een bestseller kookboek. Deze twee powervrouwen delen dagelijks nieuwe creaties met hun volgers die ze stap voor stap toelichten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team