Zoeken

Nayef Aguerd’s enorme blunder (video)

5 maart 2023 - 12:00 - Sport

©

West Ham-verdediger Nayef Aguerd, heeft een enorme blunder begaan in de achtste finale van de FA Cup tegen Manchester United. Liverpool hield hem nauwlettend in de gaten, maar deze fout zou de interesse van de Reds kunnen afkoelen.

Tijdens de wedstrijd tussen West Ham en Manchester United op Old Trafford, maakte Nayef Aguerd een doelpunt tegen zijn kamp na een een goed uitgevoerde hoekschop van de tegenstander in de 78e minuut. De wedstrijd eindigde in een overwinning voor de mannen van Erik Ten Hag (3-1), een teleurstellende prestatie voor West Ham.

Lees ook: Medhi Benatia raadt Marokkaanse verdedigers aan, Juventus reageert

Voorafgaand aan de wedstrijd stond Aguerd in het vizier van Liverpool, meldt Goal. De Marokkaanse international is een van de spelers die Reds-coach Jürgen Klopp deze zomer in zijn selectie wil zien.

Lees ook: Dit zijn de Marokkaanse spelers die naar WK Qatar gaan (lijst)

West Ham wil de 26-jarige speler, waarvoor de club 30 miljoen Britse pond betaalde, echter niet laten gaan. Ze beschouwen de blunder tegen Manchester United als een geïsoleerd incident en hopen dat de Atlas Leeuw snel op zijn best zal terugkeren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team