Zoeken

Hakim Ziyech en Nayef Aguerd, wie maakt de beste Marokkaanse thee? (video)

12 april 2023 - 12:00 - Sport

©

De aanvallende middenvelder van Chelsea, Hakim Ziyech, en de West Ham-verdediger Nayef Aguerd, organiseerden onlangs een wedstrijd. De maker van de perfecte Marokkaanse thee is de winnaar van deze competitie onder vrienden.

De twee Atlas Leeuwen deelden hun passie voor de traditionele Marokkaanse drank, door elk een eigen thee te brouwen en met elkaar in competitie te gaan op vlak van vindingrijkheid en vaardigheid, om de best mogelijke thee te maken. Kurt Zouma, een teamgenoot van Nayef Aguerd, deelde twee stories op Instagram.

Lees ook: Chelsea verlaagt transferprijs Ziyech

In Marokkaanse muntthee zitten traditioneel ingrediënten zoals groene thee, verse munt en suiker, maar de twee spelers voegden er elk een eigen persoonlijke touch aan toe, om een uniek drankje te creëren, schrijft Welovebuzz.

Lees ook: Nayef Aguerd’s enorme blunder (video)

De Marokkaanse theewedstrijd van Aguerd en Ziyech laat zien hoe de Marokkaanse cultuur voor een sterke band kan zorgen onder Marokkanen die in het buitenland wonen. Het laat ook zien hoe voetballers buiten het veld kunnen samenkomen rond gemeenschappelijke passies, waardoor de banden tussen teamgenoten en vrienden worden versterkt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team