Zoeken

Moulay Hicham in Marokko voor de Ramadan

20 augustus 2011 - 22:00 - Marokko

©

Prins Moulay Hicham, neef van koning Mohammed VI, heeft ervoor gekozen een ​​deel van zijn vakantie en Ramadan met zijn familie in Marokko door te brengen.

Ondanks de vrij gespannen relaties die hij heeft met zijn neven omwille van zijn standpunten, is de familie zeer belangrijk voor de rode prins, die zijn neven en tantes tijdens al zijn trips in Marokko bezoekt.

De familie van de zoon van wijlen prins Moulay Abdallah bestaat uit zijn moeder Lamia es-Solh, zijn broer Moulay Ismail en zijn zus Lalla Zineb, die allen in Marokko leven en zeer dicht bij het ​​Koninklijk Paleis zijn.

Moulay Hicham, die zijn steun voor de Beweging 20 februari had bekendgemaakt op de dag voor de allereerste protestmarsen in Marokko, zegt elk initiatief voor de democratisering van het Marokkaans politieke systeem te ondersteunen, op voorwaarde dat dezen zich op een kalme en tolerante manier verlopen.

De neef van Mohammed VI woont nog steeds in de Verenigde Staten, waar hij een onderzoeker in politieke wetenschappen aan de Stanford University van Californië, is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team