Zoeken

"Morocco Smiles to You": Royal Air Maroc herdefinieert het imago van Marokko

23 juni 2023 - 12:05 - Economie

©

"Morocco Smiles to You" is de nieuwe slogan in de promotiecampagne van Royal Air Maroc. Een reeks beelden toont Marokko in al zijn pracht: een mozaïek van natuur, cultuur en mensen.

De boodschap is duidelijk: Marokko is een modern, jong land dat trots is op zijn tradities. De beelden illustreren ook de uitbreiding van de directe vliegverbindingen van de luchtvaartmaatschappij naar Marokkaanse bestemmingen zoals Marrakech, Agadir, Ouarzazate en vele andere.

Lees ook: Royal Air Maroc gaat nieuwe vliegtuigen kopen

Maar ’Morocco Smiles to You’ is niet alleen een reclamecampagne voor Royal Air Maroc. Het is een kans om de banden met reizigers van over de hele wereld aan te halen en verder te versterken. Door te profiteren van het positieve imago van het land, mede versterkt door de prestaties van de Atlas Leeuwen op het WK, wil de luchtvaartmaatschappij een open en gastvrij Marokko promoten.

Royal Air Maroc speelt niet alleen een sleutelrol in de luchtvaartsector, maar positioneert zich ook als een belangrijke speler in het nationale toerisme. Deze campagne maakt deel uit van het partnerschap dat in 2022 werd ondertekend met het Marokkaans Verkeersbureau (ONMT), met de versterking van de promotionele en commerciële synergieën tussen de twee instellingen en het bereik van nieuwe markten als doelstelling.

Lees ook: Bij deze maatschappijen leaset Royal Air Maroc vliegtuigen

In zijn communicatiestrategie heeft Royal Air Maroc gekozen voor een 360°-benadering, met de nadruk op dynamische displays op video- en digitale schermen in groot formaat in stadscentra, het openbaar vervoer, winkelcentra en op sociale media. De campagne begon in Frankrijk, de belangrijkste markt voor Marokkaans toerisme en wordt nu uitgebreid naar 16 andere landen. ’Morocco Smiles to You’ is ook te zien op verschillende beurzen, zoals de Arabian Travel Market in Dubai.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team