Zoeken

Morocco’Mall uitgerust met IMAX-bioscoopschermen

23 september 2011 - 15:08 - Cultuur

©

Imax Corporation, wereldleider in digitale technologie en specialist in het filmische beeld, heeft een overeenkomst getekend met "Al Amine investissement immobilier", ontwikkelaar van de Morocco’Mall winkelcentrum in Casablanca, waarbij het Canadees bedrijf de zalen van Morocco’Mall’s bioscoop zal uitrusten met haar Imax 2D en 3D technologie.

Deze technologie dat films in originele versie of in Imax 2D of 3D filmformaat kan weergeven, zorgt voor een perfect beeld in groot formaat getoond met een 70 mm film.

Met de opening van deze unieke bioscoop in Marokko, zal Morocco’Mall over de grootste bioscoopcomplex in Afrika beschikken.

Het winkelcentrum dat moet openen in oktober dit jaar verzamelt een indrukwekkend aantal prestigieuze internationale merken. De infrastructuur vergde een investering van 2 miljard dirham en is gebouwd op een terrein van tien hectare langs de kustweg van Casablanca.

Het project zal het grootste winkelcentrum in Noord-Afrika worden met een bebouwde oppervlakte van 200.000m², een commerciële ruimte van 70.000m² en 90.000m² parking.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team