Zoeken

Michael Douglas en Catherine Zeta-Jones vieren verjaardag in Marrakech

10 oktober 2022 - 22:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse acteur Michael Douglas en zijn vrouw, actrice Catherine Zeta-Jones, vierden hun verjaardag op dezelfde dag in het Royal Mansour Marrakech.

Het Hollywoodkoppel plaatste verschillende foto’s van hun uitje op sociale media. Op één van de beelden draagt Zeta-Jones een caftan en poseert ze in het Yves Saint Laurent museum in Marrakech. "Toen ik 19 was, heb ik bijna vier maanden in Marokko doorgebracht om mijn eerste film op te nemen. Ik word steeds meer verliefd op dit land," schreef ze bij de foto die haar man maakte.

Lees ook: Prinses Theodora van Griekenland viert verjaardag in Marokko

Ook Michael Douglas deelde een foto, waarop hij samen met zijn vrouw een kaars uitblaast op een gigantische taart, ter gelegenheid van hun verjaardag. Het paar deelt namelijk dezelfde verjaardag, en hoewel ze inmiddels al meer dan 20 jaar getrouwd zijn, laten ze nooit na om deze dag elk jaar samen te vieren.

Lees ook: Zanger Slimane viert doop dochter in Marrakech

Marokkaanse internetgebruikers prijzen de keuze van het koppel om Marrakech te bezoeken. Ze zijn trots op de stad die één van de populairste toeristische bestemmingen is voor internationale beroemdheden. De okerkleurige stad trekt met zijn klimaat, kleurrijke souks en architectuur veel buitenlandse sterren aan, tot groot genoegen van de plaatselijke bevolking.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team