Zoeken

Meest gestreamde artiesten in Marokko

11 december 2022 - 12:00 - Cultuur

©

Rapper ElGrandeToto is voor het derde jaar op rij de meest beluisterde artiest in Marokko. Een van zijn albums is ook het meest gestreamde album in het koninkrijk.

Spotify, het toonaangevende muziekstreamingplatform, heeft de meest gestreamde artiesten, liedjes en albums van Marokko in 2022 bekendgemaakt. Rapper ElGrandeToto staat voor het derde jaar op rij bovenaan de lijst. Hij wordt gevolgd door Tagne en Draganov. The Weeknd, Drake, Stormy, Soolking en BTS zijn de andere meest gestreamde artiesten in Marokko.

Lees ook: ElGrandeToto meest beluisterde artiest in Marokko op Spotify

’Magic’ van Kouz1 is het meest gestreamde nummer in Marokko, gevolgd door ’Salade Coco’ van ElGrandeToto. De hit ’Love nwantiti’ van Ckay komt op de derde plaats terwijl Draganov’s ’Lbaroud’ en V’s ’Christmas Tree’ respectievelijk op de vierde en vijfde plaats staan.

Lees ook: ElGrandeToto terug met nieuw nummer "Silhouette" (video)

’Cameleon’ van ElGrandeToto is het meest gestreamde album in Marokko, gevolgd door ’Colors’ van Draganov. ’Arabi’ van Inkonnu staat op de derde plaats, ’Jackpot’ van Stormy en ’٤in’ (Act 1) van Don Bigg houden respectievelijk de vierde en vijfde plaats.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team