Zoeken

Medhi Benatia koos Qatar voor de islam

6 februari 2019 - 18:10 - Sport

©

Medhi Benatia heeft zijn keuze voor Qatar uitgelegd. De Marokkaanse international vertelde tijdens een persconferentie in Qatar voor Al-Duhail te hebben gekozen vanwege de islam.

"Ik heb voor Al Duhail gekozen en hoop dat iedereen mijn besluit zal respecteren. Het was beter voor mij en mijn gezin. Hier in Qatar wil ik dat mijn kinderen opgroeien in een islamitische sfeer door de religie op een juiste manier te leren.", verklaarde de aanvoerder van de Atlas Leeuwen.

Juventus stemde ermee in om Benatia na 2 jaar en half te laten gaan voor 10 miljoen euro. Meerdere Europese clubs waren geïnteresseerd maar de aanvaller gaf de voorkeur aan het Midden-Oosten.

Over zijn toekomst bij het Marokkaans elftal maakt Benatia zich geen zorgen. "Hervé Renard kent me goed en als hij oordeelt dat ik mijn plaats bij het elftal niet meer heb, dan zal ik zijn beslissing respecteren".

Al Duhail noemt de international tevens de "grootste club in Qatar en Azië". Hij tekende voor een jaarsalaris van 4 miljoen euro.

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team