Zoeken

Marrakech: uitzonderlijke operatie van Royal Air Maroc

9 oktober 2023 - 16:00 - Marokko

©

Marrakech ontvangt vanaf vandaag een grote internationale financiële bijeenkomst. De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc werkt mee met de autoriteiten om dit evenement soepel te laten verlopen.

In voorbereiding op de jaarlijkse bijeenkomsten van de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) die van 9 tot 15 oktober 2023 in Marrakech worden gehouden, heeft Royal Air Maroc een "uitzonderlijk initiatief" gelanceerd. Volgens Air Journal worden er in totaal 18.000 stoelen aangeboden, waaronder 10.000 extra stoelen, specifiek voor de deelnemende landen. Uniek hierbij is dat de luchtvaartmaatschappij drie rechtstreekse vluchten vanuit Washington naar Marrakech zal verzorgen op 4, 6 en 8 oktober 2023. Naast deze vluchten zullen er ook extra frequenties zijn voor routes zoals Parijs-Marrakech en Marrakech-Brussel.

Lees ook: Royal Air Maroc innoveert met ticketprijzen

Deelnemers aan het evenement kunnen profiteren van speciale promotietarieven, zowel in de economy als business class. Tickets kunnen worden gekocht, mits er bewijs van registratie voor het evenement wordt getoond. Royal Air Maroc heeft ook aangekondigd zijn grondoperaties te zullen versterken, met aangepaste incheckbalies en klanttrajecten op de luchthavens van New York, Washington, Parijs, Casablanca en Marrakech.

Lees ook: Royal Air Maroc: 200 vliegtuigen gepland tegen 2037

Hamid Addou, CEO van Royal Air Maroc, benadrukt de inzet van zijn groep. "Met dit uitzonderlijke initiatief wil Royal Air Maroc, als vlaggendrager van het Koninkrijk, bijdragen aan het succes van dit wereldwijde evenement waar de financiële elite en wereldleiders worden verwacht. Met dit actieplan herbevestigt Royal Air Maroc haar inzet voor de internationale uitstraling van Marokko en haar betrokkenheid bij de grote projecten van het land, waaronder de organisatie van wereldwijde evenementen."

Bladna.nl