Zoeken

Marrakech Lachfestival kostte Jamel Debbouze 2 miljoen euro

5 mei 2012 - 09:30 - Cultuur

©

De tweede editie van het "Marrakech Lachfestival" loopt dit jaar van 6 tot 10 juni. Gad El Maleh, Franck Dubosc, Omar Sy, Francois Xavier Demaison, Hassan El Fad, Abdelkader Sector, Eko, Stromae en andere Franstalige humoristen zullen aanwezig zijn, aldus Jamel Debbouze.

In een interview met France Soir, vertelde de komiek dat de eerste editie van het "Marrakech Lachfestival" een succes was en beloofde dat de tweede editie mensen nog meer zal verenigen.

Jamel, initiatiefnemer van het festival, zei ook dat de prijzen, variërend van 200 tot 400 dirham vorig jaar, in 2012 meer toegankelijke zullen zijn voor het Marokkaans publiek.

Volgens hem is het doel van het festival namelijk "een positieve en culturele invloed te hebben" en niet om geld te verdienen. Om dit te bewijzen meent Jamel Debbouze dat de vorige editie hem 2 miljoen euro kostte en maar 1500 euro had opgebracht.

Jamel Debbouze werkt actueel aan een korte serie over de geschiedenis van Frankrijk en aan zijn eerste eigen film: "Waarom heb ik mijn vader niet opgegeten".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team