Zoeken

Gad Elmaleh moedigt aan zijn werk te pirateren

7 juni 2011 - 23:35 - Cultuur

©

Gad Elmaleh zal aanstaande zaterdag optreden in het Congrespaleis van Marrakesh tijdens het eerste festival van Jamel Debbouze, de "Marrakesh Lachfestival" (Marrakech du rire). In een interview aan het Marokkaans dagblad "Le Matin", belooft de komiek meerdere verrassingen op Marokkaanse wijze aan zijn landgenoten.

De laatste one man show van Gad Elmaleh "Papa is boven" (Papa est en haut) zal het hoogtepunt van het festival zijn die zich houdt tussen 8 en 12 juni in Marrakesh.

De artiest die spreekt over de humorcultuur van Marokko, laat zich gaan over Marokkaanse komieken waar hij een onvoorwaardelijke fan van is en laat weten dat hij geen bezwaar heeft tegen het feit dat zijn shows worden gepirateerd "want zonder piraterij zouden veel mensen, vooral in Marokko, geen toegang tot mijn werk hebben", aldus Gad Elmaleh.

De man legt uit dat tussen de shows en de films, hij het gelukkigst op het podium. "De reactie van het publiek op het moment is een onmiddellijke sanctie: ze lachen of ze lachen niet".

Een humorshow in duet met Jamel Debbouze is ook al een tijdje gepland volgens Gad maar hun zware agenda’s zijn op dit moment een obstakel voor het project.

Gad Elmaleh speelt momenteel in een nieuwe romantische komedie met Franse actrice Sophie Marceau en werkt tegelijkertijd aan een nieuwe one-man show over de vrouw.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team