Zoeken

Marrakech: eigenares massagesalon veroordeeld voor prostitutie

22 maart 2021 - 15:30 - Marokko

©

De Correctionele Kamer van de Rechtbank van eerste aanleg van Marrakech heeft afgelopen maandag uitspraak gedaan in de zaak van een massagesalon die als dekmantel diende voor prostitutie in de wijk Gueliz. De eigenares van de genoemde massagesalon werd veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf met uitstel en de betaling van een boete van 3000 dirham.

De vier werkneemsters, van wie er één minderjarig was, kregen een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden en een boete van 500 dirham. Bij de politie-inval werd ook een cliënt aangehouden en veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van een maand en een boete van 1000 dirham, meldt Aujourd’hui le Maroc.

De zaak kwam aan het licht na verscheidene klachten van inwoners van de wijk Gueliz, die de eigenares ervan beschuldigden van haar massagesalon een plaats van losbandigheid te hebben gemaakt.

Tijdens de inval heeft de politie van Marrakech een aanzienlijk aantal condooms in beslag genomen. De werknemers gingen snel over tot een bekentenis. Zij onthulden dat ze waren ingehuurd om aan de behoeften van cliënten te voldoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team