Zoeken

Marouane Chamakh krijgt financiële sanctie na simuleren blessure

4 maart 2014 - 17:25 - Sport

©

Marouane Chamakh kreeg zondag na een wedstrijd tegen Swansea, zwaar kritiek te verduren van zijn coach. De Marokkaanse international simuleerde een blessure om een penalty te verkrijgen. Hij werd onmiddellijk van het veld gestuurd door Crystal Palace-coach Tony Pullis.

"Het is een ziekte. We waren er bijna vanaf, maar als mensen het nog doen dan moeten ze eraan herinnerd worden dat het verkeerd is", verklaarde Chamakh’s coach na de wedstrijd.

Marouane Chamakh is niet aan zijn eerste poging. Aan het begin van het seizoen was hij reeds op de vingers getikt door zijn voormalige coach Ian Holloway voor het simuleren van een blessure.

"Eerlijk gezegd denk ik dat hij de fout simuleerde, en dat maakt me niet gelukkig" had de coach toen op de BBC verklaard.

Nu heeft de club besloten om sancties op te leggen. Marouane Chamakh mag dus in de komende dagen een financiële straf verwachten van Crystal Palace.

Update 10 maart 2014

Crystal Palace-coach Tony Pulis heeft zich bij Chamakh geëxcuseerd. De sanctie werd ook ingetrokken. Uit de opnames van de wedstrijd blijkt namelijk dat Chamakh niet simuleerde en dat de speler van het ander team in fout was.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team