Zoeken

Marokko: bekende transgender zwaar mishandeld in café in Tanger

16 maart 2019 - 11:50 - Gemeenschap

©

Ayoub El Omari, bekende Marokkaanse transgender, is begin deze week in een café in Tanger door een barjongen en enkele klanten mishandeld.

El Omary, die zich Dina laat noemen, droeg zoals gewoonlijk make-up en werd vergezeld door twee vrienden. Toen hij het café Istanbul in Tanger binnenstapte, weigerde de ober hem te bedienen.

Onmiddellijk na aan een tafeltje te zijn gaan zitten, kwam de barjongen hen vertellen dat ze weg moesten omdat ze "mensen zoals hen niet serveerden". Ayoub (21) weigerde en vroeg naar de eigenaar van het café.

De woordenwisseling tussen de ober en de drie vrienden liep uit de hand toen ook enkele klanten zich met de ruzie bemoeiden. Alle drie kregen klappen en werden uitgescholden.

Ayoub houdt vol dat hij een dergelijke reactie helemaal niet had zien aankomen. Hij wilde gewoon een koffie drinken in één van de populairste cafés in Tanger, ook bij toeristen. Voor de eerste keer liet hij zich niet doen en sloeg terug. Ayoub weigert zoals gewoonlijk om aangifte te doen.

Reacties op dit artikel zijn niet meer mogelijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2019 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team