Zoeken

Marokko-sekstoerisme: zaak zanger Eida Al Menhali uitgesteld

19 februari 2019 - 15:00 - Marokko

©

De criminele kamer bij het hof van beroep in Marrakech heeft de behandeling van de zaak over de "seksuele uitbuiting van Marokkaanse meisjes en hun pooiers ten gunste van khaliji toeristen" tot 26 februari uitgesteld.

Drie verdachten werden in hechtenis genomen en moeten hun proces in de gevangenis afwachten. Alle drie worden van mensenhandel verdacht en werden tijdens een inval van de politie in september in een villa in Marrakech gearresteerd.

Volgens Alyaoum24 werden die avond 49 mensen gearresteerd, waaronder twaalf bekende khalijis. Een van hen is de VAE-zanger Eida Al Menhali. Allen hadden 22.000 dirham betaald voor het feestje waaraan 32 prostituees deelnamen. De vrouwen werden vrijgelaten tot de rechtszaak.

De andere verdachten zijn een taxichauffeur en de eigenaar van de villa. Beiden werden voorwaardelijk vrijgelaten na de betaling van een borgsom van 10.000 dirham.

De Arabische toeristen keerden onmiddellijk na hun vrijlating terug naar hun land. Hun paspoorten waren niet in beslag genomen, waardoor ze zich vrij kunnen verplaatsen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team