Zoeken

Marokko: scheidsrechter mishandeld door spelers

25 juni 2021 - 12:40 - Sport

©

Afgelopen zondag is in Bouknadel een scheidsrechter tijdens een voetbalwedstrijd aangevallen door spelers. Toen hij een wedstrijd floot in de achtste speelronde van de Marokkaanse amateurdivisie werd hij aangevallen door spelers en stafleden van de voetbalvereniging Wydad Tiflet. Drie spelers en de voorzitter van de vereniging zijn gearresteerd naar aanleiding van de mishandeling, meldt het dagblad Assabah.

Ondanks de inspanningen van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) om het geweld op de voetbalvelden in Marokko een halt toe te roepen, blijft het regelmatig mis gaan. Het is een probleem dat al jaren speelt en maar niet minder lijkt te worden.

Lees ook: Selim Amallah krijgt klappen van eigen supporters

Scheidsrechter Oussama Talhaoui, kreeg de aanval te verduren toen hij op het gemeentelijke sportveld in Bouknadel de leiding had over een wedstrijd tussen Wydad Tiflet en Kawkab Kenitra. De spelers en de staf van Wydad Tiflet gingen compleet door het lint toen ze ontdekten dat ze door een beslissing van Talhaoui hun positie op de ranglijst waren kwijtgeraakt aan hun directe concurrent Wifak Bouznika. De scheidsrechter is overgebracht naar het ziekenhuis om te worden behandeld aan zijn verwondingen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team