Zoeken

Marokko richt blik op Saudische militaire industrie

26 december 2023 - 23:30 - Marokko

©

In een klimaat van toenemende internationale samenwerking, toont het Koninkrijk Marokko een aanzienlijke interesse in de Saudische militaire industrie.

Op woensdag 20 december werd een hooggeplaatste Marokkaanse delegatie verwelkomd door medewerkers van WAHAJ, een Saudisch bedrijf dat zich sterk ontwikkelt op het gebied van precisie-engineering. Tijdens deze ontmoeting werden de productiecapaciteiten van WAHAJ besproken en mogelijkheden voor samenwerking verkend om de defensiecapaciteiten van zowel Marokko als Saudi-Arabië te versterken en te ontwikkelen.

Lees ook: Militaire industriezones: Marokko’s grote projecten

Opgericht in 2014 in de tweede industriestad van Riyad, heeft WAHAJ een indrukwekkende groei doorgemaakt van 150% in de afgelopen drie jaar. Het bedrijf is erkend voor zijn expertise in CNC-precisiebewerking, ontwerp en fabricage van gereedschap, en de montage van structuren voor de lucht- en ruimtevaart, olie-, gas- en energie-industrieën.

Lees ook: Israëlische dronefabrikant zet twee productiebedrijven op in Marokko

In een veeleisende industrie onderscheidt WAHAJ zich door zijn geavanceerde faciliteiten, sterke procesengineeringcapaciteiten, diepgaande kennis van materiaalwetenschap en productievermogen. Het bedrijf is in staat om complexe bewerkte onderdelen en assemblages sneller te produceren, met minder variabiliteit en tegen concurrerende prijzen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team