Zoeken

Marokko: onderzoek naar overspel actrice Najat El Ouafi afgerond

26 juli 2019 - 14:20 - Cultuur

©

Het onderzoek naar de buitenechtelijke relatie van de Marokkaanse actrice Najat El Ouafi met de filmmaker Said Khalaf is afgerond. Beiden zullen zich in de komende dagen voor de rechter moeten verantwoorden.

Assabah bericht dat er nog veel onduidelijkheid heerst in de zaak en dat er ook geen echte bewijzen bestaan van de overspelige relatie die de twee zouden hebben onderhouden.

De telefoons van Najat El Ouafi en Said Khalaf werden doorzocht, alsook hun woningen en hun agenda van de laatste weken. De hele zaak berust volgens het blad enkel op de gegevens die in hun telefoons werden gevonden.

De man van Najat El Ouafi, met wie ze twee jaar geleden trouwde, is nog in de Verenigde Staten. Het koppel vestigde zich er na hun huwelijk. Najat El Ouafi was in Marokko om aan een nieuw project te werken.

De man van Najat El Ouafi besloot haar te laten volgen. Hij vermoedde dat ze vreemdging en wilde dat ook aantonen. Een vriend maakte in het geheim een zestigtal foto’s van de actrice en de filmmaker die hun buitenechtelijke relatie zouden bewijzen, maar de autoriteiten bevestigen dat niet.

Toen de twee samen in een appartement in Casablanca waren, waarschuwde de echtgenoot van Najat El Ouafi de politie. Beiden werden ter plekke gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team