Zoeken

Marokko heeft één van de mooiste luchthavens ter wereld

11 oktober 2021 - 10:00 - Marokko

©

Condé Nast Traveler, Amerikaanse luxe- en lifestyle-reismagazine, heeft de luchthaven Marrakech-Menara op de 7ᵉ plek geplaatst in de ranking van beste luchthavens in de wereld.

Met eens score van 78,91/100 is Marrakech Menara de 7ᵉ beste luchthaven in de wereld. "Het is de toegangspoort tot een van de populairste toeristische bestemmingen van Noord-Afrika en dankt zijn goede ranking aan zijn verbluffende ontwerp", aldus Conde Nast Traveler. Volgens het Amerikaanse tijdschrift is Marrakech-Menara "een directe weerspiegeling van de Marokkaanse en Noord-Afrikaanse cultuur".

Lees ook: Mohammed V en Marrakech-Menara in top 10 beste Afrikaanse luchthavens

Singapore Changi Airport voert de ranglijst van de beste luchthavens ter wereld aan. Daarna volgen Istanbul Airport (2ᵉ, Turkije), Narita Airport (3ᵉ, Japan), Incheon International Airport (4ᵉ, Zuid-Korea), Hamad International Airport (5ᵉ, Qatar) en Dubai International Airport (6ᵉ, Verenigde Arabische Emiraten). De internationale luchthaven van Athene in Griekenland staat op de 8e plaats, gevolgd door de luchthavens van Zürich in Zwitserland en Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook: Zestien Marokkaanse luchthavens krijgen Airport Health Accreditation

In totaal namen ruim 800.000 lezers van het in New York gevestigde tijdschrift deel aan de 34e "Readers’ Choice Awards", op basis van hun reiservaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team