Zoeken

Marokko onthult label legale cannabis

12 april 2024 - 11:00 - Marokko

©

Het officieel label voor legale cannabisproducten "made in Morocco" is onthuld door de Marokkaanse ministeries van Binnenlandse Zaken en Industrie en Handel. Het label, dat in het groen en rood is, moet op alle verpakkingen van legale cannabisproducten worden aangebracht.

De logo toont duidelijk het woord "CANNABIS" in gestileerde letters, met daaronder een afbeelding van een cannabisblad. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een ​​hoge herkenbaarheid te garanderen. In het geval dat het label niet in groen en rood kan worden gedrukt, is een alternatief in blauw en zwart toegestaan.

Lees ook: Marokko: eerste oogst legale cannabis is groot succes

De minimale afmeting van het label is 9 millimeter, maar mag kleiner zijn voor kleine producten. Het label mag worden gecombineerd met andere grafische elementen of tekst, zolang de leesbaarheid van het label niet wordt beïnvloed.

Lees ook: Historisch: Marokkaanse cannabis voor het eerst legaal naar Europa geëxporteerd

De introductie van dit officiële label is een belangrijke stap in de regulering van de Marokkaanse cannabisindustrie. Het zorgt voor een duidelijke identificatie van legale cannabisproducten en helpt consumenten te informeren over de herkomst en kwaliteit van het product.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team