Zoeken

Marokko: tot 46°C deze zaterdag

4 augustus 2018 - 12:45 - Marokko

©

De warmte blijft aanhouden in Marokko met temperaturen die vandaag, zaterdag 4 augustus, in sommige regio’s 46°C zullen bereiken.

Volgens een waarschuwingsbericht van de Marokkaanse weerdienst DMN wordt het deze ochtend tussen 15 en 20 graden op de reliëfs en de kusten in het midden en het zuiden van het land, van 25 tot 30 graden in de Saiss, de vlaktes ten westen van de Atlas, het zuidoosten, de Souss en het oosten van de zuidelijke provincies. In de rest van het land wordt het tussen 20 en 25 graden.

Vanmiddag wordt van 24 tot 30 graden aan de kusten en reliëfs van de Atlas verwacht en van 31 tot 36 graden in de Oriental, de Rif, de fosfaatvelden, de hellingen in het zuidoosten en in het noord-westen van de zuidelijke provincies.

In de vallei van Moulouya, de Saiss, Loukkos, Oulmès, de Atlantische vlaktes, Haouz, Souss, het zuidoosten en de zuidelijke provincies wordt het tussen 37 en 42 graden. In de Gharb en Chaouia, de vlaktes ten westen van de Atlas en het uiterste zuidoosten van het land wordt het tussen 42 en 46 graden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team