Zoeken

Tot 47 graden vandaag in Marokko

14 juli 2019 - 09:46 - Marokko

©

Het wordt een warme zondag in Marokko, vooral in het zuidoosten en het uiterste zuiden van het land. Dat bericht de nationale weerdienst DMN.

De dienst verwacht deze ochtend van 16 tot 22 graden op de reliëfs, in Tanger, aan de Middellandse en Atlantische kusten, de Souss en het noordwesten van de zuidelijke provincies.

In de Oriental, de Saiss, de fosfaatvelden, Oulmes, de vlakten van Tadla en Tensift, de zuidoostelijke hellingen en het binnenland van de zuidelijke provincies wordt het tussen 22 en 27 graden. In het zuid-oosten en het uiterste zuiden van het land verwacht DMN 27 tot 32 graden.

Deze namiddag wordt het iets warmer met 24 tot 28 graden bij de kusten, 28 tot 34 graden op de reliëfs, de Middellandse Zee en de Atlantische vlaktes en 34 tot 41 graden in de Oriental, de Saiss, de binnenvlaktes, Oulmes, de Souss en het westen van de zuidelijke provincies.

De hoogste temperaturen, van 41 tot 47 graden, worden deze zondag in Tadla, de fosfaatvelden, het zuidoosten van het land en de rest van de zuidelijke provincies verwacht.
 

Reageer op Facebook

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team