Zoeken

Marokko: details overspel vrouw PJD-leider

3 maart 2019 - 11:27 - Marokko

©

Enkele dagen geleden zorgde het verhaal van de vrouw van een leider van de PJD-partij én dochter van een belangrijke lid van Al Adl wal Ihssane die met haar minnaar in bed werd betrapt, voor enige ophef in Marokko.

Al Akhbar geeft ons meer details over de zaak en de avond waarop de twee samen werden betrapt door de 42-jarige echtgenoot. De bedrogen man, een handelaar en bestuurslid van de partij aan de macht in Marokko, was op zakenreis maar besloot een dag eerder naar huis in Ras El Ma in de regio van Fez terug te keren.

Bij zijn aankomst merkte hij dat zijn vrouw chic gekleed was en dat ze een mooie tafel had gedekt, alsof ze bezoek verwachte. Maar wat hem vooral opviel waren de schoenen van een man in hun salon. De echtgenoot kreeg argwaan en begon het huis door te zoeken. Toen hij zijn kamer wilde binnenlopen probeerde de jonge vrouw hem tegen te houden. Ze vertelde dat haar zus sliep en dat ze niet deftig gekleed was.

De politicus geloofde haar niet en ontdekte de minnaar in zijn bed. Hij greep naar een mes en stak minnaar in zijn arm. Die wist langs een raam naar beneden te springen. Zijn val werd geremd door een terrasoverkapping van een café. Toen hij probeerde weg te vluchten hielden buren hem echter tegen. De koninklijke gendarmerie werd erbij geroepen en zowel de minnaar, als de vrouw en de bedrogen man werden meegenomen.

Het blad houdt vol dat de 29-jarige vrouw intussen een scheiding heeft aangevraagd. Maar dat verandert niets aan het feit dat ze een buitenechtelijke relatie heeft gehad en daarvoor van één tot twee jaar gevangenisstraf riskeert als haar man aangifte doet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team