Zoeken

Commissaris in Nador opgepakt voor drugshandel

26 november 2020 - 17:00 - Gemeenschap

©

Een man die actief gezocht werd in de regio Nador en Al Hoceima, werd aangehouden door de justitiële politie (BNPJ) en de Marokkaanse inlichtingendienst (DGST). Hij zou lid zijn van een crimineel netwerk dat actief is in de internationale drugshandel.

De gezochte man werd in Nador gearresteerd. In een verklaring zei de Nationale Veiligheidsdienst (DGSN) dat de huiszoekingen ook leidden tot de aanhouding van een politiecommissaris die werkzaam was bij de geheime politie van dezelfde stad. Hij wordt in deze zaak verdacht van medeplichtigheid.

De veiligheidsdiensten hebben verder ook acht mobiele telefoons in beslag genomen. Die worden momenteel onderzocht door het nationale laboratorium voor digitale sporenanalyse. De politie vond tijdens de huiszoeking ook een grote som contant geld en vijf capsules met verdachte producten. Die werden naar het forensisch en technisch laboratorium gestuurd.

Om de onderste steen boven te halen in deze zaak, zijn zowel de hoofdverdachte als de politiecommissaris in hechtenis genomen en ter beschikking gesteld van de politie, stelt de DGSN.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team