Zoeken

Marokko bij zes beste internationale vastgoedmarkten

16 februari 2022 - 19:00 - Economie

©

Marokko behoort volgens Live and Invest Overseas (LIOS), een toonaangevende bron voor mensen die in het buitenland willen investeren, tot de zes beste internationale markten voor vastgoedinvesteringen in 2022.

Lief Simon, een wereldwijde vastgoeddeskundige, maakt jaarlijks voor LIOS een selectie van de beste vastgoedmarkten ter wereld om in te investeren. Het platform dat gevestigd is in Parijs en in Panama City, heeft de ranglijst gepubliceerd met de zes beste internationale markten voor vastgoedinvesteringen in 2022. Panama staat bovenaan de lijst, gevolgd door Colombia, Brazilië en Montenegro. Marokko en de Filipijnen vervolledigen de top 6.

Lees ook: Marokkaanse vastgoedgroepen in Forbes-top

Marokko dankt zijn plaats op de ranglijst aan steden als Marrakech, Casablanca en Agadir, zijn prachtige stranden en het mooie weer, de lage misdaadcijfers en de sterke en gediversifieerde economie. Dit alles maakt van het koninkrijk een zeer aantrekkelijke markt die nog onaangeboord is. LIOS presenteert Marokko als de beste internationale markt voor huurinvesteringen op middellange en lange termijn of als pensioenbestemming.

Lees ook: Marokko: vastgoedmarkt begint te herstellen

"Met onze lijst hopen we dat vastgoedbeleggers zullen overwegen vastgoed te kopen in een land waar ze graag tijd doorbrengen en dat ze kunnen bezoeken voor een vakantie-uitstapje, maar voor de rest van het jaar kunnen verhuren voor extra inkomsten," aldus Lief Simon, wereldwijd vastgoedbeleggingsexpert. "In tegenstelling tot aandelen is vastgoed een tastbaar bezit en de pandemie mag beleggers er niet van weerhouden om in te spelen op de grote internationale mogelijkheden om hun portefeuille te laten groeien en een betere toekomst veilig te stellen", voegt hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team