Zoeken

Marokko gebruikt app om gevaccineerden op te volgen

23 februari 2021 - 16:00 - Marokko

©

Marokko zet in op technologie voor een succesvol verloop van zijn vaccinatiecampagne tegen het coronavirus. Het koninkrijk heeft een beroep gedaan op de deskundigheid van het in het Franse Ardèche gevestigde bedrijf TMM Software, dat een mobiele applicatie heeft ontwikkeld om gevaccineerden op te volgen.

Verwacht wordt dat de specialist in telegeneeskundige monitoring, 80% van de gevaccineerden in Marokko zal begeleiden. Het koninkrijk streeft ernaar om 25 miljoen mensen te vaccineren.

Om deze missie tot een goed einde te brengen, vertrouwt het bedrijf op verschillende technologieën, zoals aangesloten T-shirts die de hartslag van patiënten meten. De instrumenten van TMM Software verzamelen gegevens en waarschuwen de zorgverleners wanneer er een behandeling nodig is.

"We volgen patiënten thuis via mobiele toepassingen en software. We willen zorgverleners ook in staat stellen om de pathologieën van patiënten in real time te volgen", aldus Serge Massot, Managing Director van TMM Software, aan France Bleu.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team