Zoeken

Marokkanen praten over hun seksualiteit

4 december 2014 - 21:53 - Gemeenschap

©

Een onderzoek van The Huffington Post Marokko onthult de manier waarop Marokkanen met hun seksualiteit omgaan. Een ware verrassing!

Eerst een vooral is drie vierde van de deelnemers gelukkig in de liefde. Slechts een vijfde is dat helemaal niet! Vooral de oudsten onder ons zijn gelukkig in de liefde... 77% van de deelnemers ouder dan 55 zeggen dat ze heel gelukkig zijn in de liefde, tegen slechts 56% bij de 18-24 jaar.

Ruim 95% Marokkaanse vrouwen zijn het erover eens: liefde is dé voorwaarde om een seksuele relatie te hebben. Bij de mannen is dat slechts 66%. Ruim 70% vrouwen zijn seksueel tevreden met hun partner, tegen 60% bij de mannen.

Wat voor enige verrassing zorgt is het aantal keren dat Marokkanen geslachtsgemeenschap hebben: slechts twee à drie keer per maand voor een derde van de mannen, terwijl dat bij 23% vrouwen één a drie keer per week is!

Nog meer onverwacht is dat 80% van de mannen ouder dan 55 belang hechten aan het seksueel genot van hun partner. Bij de 18-24 jaar is dat slechts 47%!

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team