Zoeken

Marokkanen eisen doodstraf voor moordenaar Adnan

14 september 2020 - 14:28 - Marokko

©

In Marokko is een petitie online gezet waarin de doodstraf wordt gevraagd voor de moordenaar van de kleine Adnan Bouchouf. De 11-jarige jongen werd verkracht, vermoord en nabij het huis van zijn ouders begraven in Tanger.

De dood van de kleine Adnan zorgt voor woedende reacties in het koninkrijk. Een groot deel van de bevolking oordeelt dat de doodstraf de gepaste straf is voor de dader. "Deze man moet sterven. Executeer hem alsjeblieft.", of nog "Je beul verdient de guillotine.", leest men op sociale media.

Op Facebook is een petitie gelanceerd waarin wordt opgeroepen tot de doodstraf voor de dader. Ruim 180.000 hebben intussen de petitie getekend.

Adnan was op 7 september door zijn vader als vermist opgegeven bij de politie. Zijn levenloos lichaam was 48 uur later nabij de woning van zijn ouders teruggevonden.

De 24-jarige dader had de jongen naar zijn naar appartement meegenomen, op enkele tientallen meters van het huis van Adnan’s ouders. De jongen werd er seksueel misbruikt en gewurgd. Zijn lichaam werd vervolgens begraven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team