Zoeken

Marokkanen kunnen AFC-wedstrijden volgen via beIN Sports

11 april 2022 - 11:40 - Sport

©

Via het in Qatar gevestigde betaaltelevisienetwerk beIN Sports kunnen Marokkanen nu naar de AFC Champions League en de AFC Cup kijken. De AFC heeft zijn partnerschap met de Aziatische voetbalconfederatie (AFC) verlengd met een overeenkomst voor het seizoen 2022.

De overeenkomst bestrijkt 14 regio’s in het Midden-Oosten en Noord-Afrika: Algerije, Bahrein, Egypte, Jordanië, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Oman, Palestina, Qatar, Syrië, Tunesië en Jemen, aldus Broadcastprome. De aankoop van de rechten volgt op een akkoord vorige maand om de resterende kwalificatiewedstrijden van de AFC voor het WK-2022 in Qatar uit te zenden. Het markeert een dooi in de betrekkingen tussen de omroep en het internationale bestuursorgaan.

Lees ook: Marokkanen binnenkort zonder IPTV?

"We zijn zeer opgetogen om de samenwerking met BeIN aan te kondigen, waardoor meer landen in de MENA-regio, waaronder negen Aziatische voetbalbonden, AFC-competitie van wereldklasse zullen ontvangen," zei Dato Windsor John, algemeen secretaris van AFC. "Het Midden-Oosten en Noord-Afrika is de regio van enkele van de meest fervente fans van het Aziatische voetbal en het is absoluut nodig dat we hen een unieke toegang bieden ter ondersteuning van de inspanningen van de AFC om voetbal uit te roepen tot de belangrijkste sport op het continent," voegde hij eraan toe.

Lees ook: Ramadan 2022 : 2M onthult programmatie

De AFC competities zullen worden toegevoegd aan het live voetbalaanbod van BeIN in de MENA regio. Het aanbod omvat de Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Ligue 1 en de 2022 FIFA World Cup.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team