Zoeken

Marokkaanse vrouw verkracht door politieagenten in India

1 februari 2014 - 21:39 - Marokko

©

Een 23-jarige Marokkaanse vrouw werd onlangs drie dagen lang verkracht door politieagenten in India. De jonge vrouw was naar India vertrokken om er als kindermeisje te werken maar viel in de klauwen van een prostitutienetwerk.

Terug in Marokko ontdekte het slachtoffer afkomstig uit Fez, dat ze zwanger was. Aan de politie vertelde ze hoe ze door een prostitutienetwerk in de val was gelokt, alvorens door de Indiase politie te worden gearresteerd en verkracht.

Ook vertelde ze dat ze er tientallen Marokkaanse meisjes had ontmoet. Ze worden eerst gedrogeerd en moeten daarna voor het netwerk als prostituees in luxe hotels werken.

Het mensenhandelnetwerk werkt steeds op dezelfde wijze volgens Al Massae. De leden werven jonge Marokkaanse meisjes om voor rijke families in India te werken. Eenmaal ginder worden ze in de prostitutie gedwongen.

De Wali van Fez-Sais heeft de zaak persoonlijk in behandeling genomen. Het meisje komt uit een zeer arm milieu en heeft de middelen niet om voor zichzelf en een baby te zorgen.

Bladna.nl