Zoeken

Marokkaanse vrouw op straat doodgestoken in Londen

28 januari 2022 - 15:40 - Wereld

©

Maandag is een 43-jarige Marokkaanse vrouw op straat doodgestoken door haar 41-jarige ex-man, in het Londense Maida Vale. De dader stierf nadat hij werd aangereden door een automobilist die hem wilde tegenhouden.

De Marokkaanse gemeenschap van Maida Vale is in shock. Yasmin Wafah Chkaifi was moeder van twee kinderen van 16 en 18 jaar. Ze werd verschillende malen gestoken door haar ex-vriend Leon Mccaskie, toen zij haar kinderen van school ophaalde. De veertiger overleed aan haar verwondingen. Volgens getuigen stond een man met een capuchon in een park te wachten en besprong hij de vrouw toen ze over straat liep.

Lees ook: Bouchra door ex-partner doodgestoken in Frankrijk

"Ik zag een man een vrouw neersteken met een mes. Ik hoorde haar schreeuwen van de pijn. Ik wilde hem afleiden om tijd te besparen. We probeerden haar te redden," vertelt Raad Jiyad (52) aan de Evening Standard. De aanvaller werd aangereden door een 26-jarige automobilist. Deze laatste werd door de politie gearresteerd.

Lees ook: Mounia doodgestoken tijdens wandeling met baby in België

De familie van de overledene is kapot van de gruwelijke moord. "Ze had een hart van goud, ze was een mooie en geweldige vrouw. Ze had vrienden uit alle culturen en we proberen nog steeds te begrijpen waar dit allemaal over gaat. De hele familie is geschokt. Haar moeder is naar het ziekenhuis gebracht vanwege de afschuwelijke moord. Het heeft ons allemaal kapot gemaakt," vertelt Yasmin’s tante Haida aan MailOnline. "Ze verdiende het niet om te sterven. Houd haar alstublieft in uw gebeden. Iedereen die haar kende wist dat ze een goed mens was," voegt één van de zonen van het slachtoffer toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team