Zoeken

Bekende Marokkaanse en Palestijnse TikTokkers trouwen in Dubai (foto’s)

11 maart 2023 - 16:00 - Wereld

©

Twee bekende TikTokkers, een Palestijn en een Marokkaanse, die elkaar een tweetal jaar geleden ontmoetten via Instagram, zijn in de Verenigde Arabische Emiraten getrouwd. Hun trouwfeest was rijk aan kleuren en details die hun respectievelijke culturen weerspiegelen.

Nora Achmaoui, 27 jaar oud en woonachtig in Dubai, ontmoette Khalid Alherani, een 25-jarige Palestijn die in Dubai geboren is, door foto’s van hem te liken in september 2021. Hij stuurde haar een berichtje en hun liefdesverhaal begon. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in het Dubai Safari Park op 1 oktober 2021.

Lees ook: Zakaria Aboukhlal viert bruiloft (foto’s)

Een maand na hun ontmoeting postten ze een video op TikTok die meer dan 1,5 miljoen keer werd bekeken. Het stel besloot om TikTok te gebruiken als hun bron van inkomsten. Een jaar later hebben ze ruim 1,2 miljoen volger en hadden ze genoeg verdiend om hun trouwfeest te betalen.

Lees ook: Atlas Leeuwen gevierd tijdens Palestijnse bruiloft (video)

Op 22 februari 2023 trouwden Nora en Khalid in de aanwezigheid van 120 gasten in het Bab Al Shams Desert Resort. Het huwelijk was doordrenkt met de Marokkaanse en Palestijnse culturen. Nora droeg prachtige jurken gemaakt door Amira Lebsatte, Ezra Couture en Alaa Duba. Khalid droeg outfits van Zaid Farouki en Emad Tariq Hussein. Na hun huwelijk verhuisde Khalid naar het appartement van Nora in de wijk Barsha Heights.

Bladna.nl