Zoeken

Marokkaans-Nederlandse casanova opgepakt in Marokko

10 april 2024 - 09:00 - Marokko

©

De Marokkaanse gendarmerie heeft in Kelaat M’Gouna een 36-jarige man aangehouden die gezocht werd voor verkrachting en oplichting. Hij zou zich hebben voorgedaan als een rijke Marokkaanse Nederlander om jonge vrouwen te bestelen en te verkrachten.

De man werd opgespoord door de gendarmerie van Kelaat M’Gouna op bevel van het openbaar ministerie in Tinghir. Hij wordt ervan beschuldigd voornamelijk vrouwen tussen de 30 en 40 jaar oud te hebben opgelicht die op zoek waren naar een huwelijkspartner. Hij beloofde hen een huwelijk, maar stal vervolgens hun geld.

Lees ook: Marokko: verkrachter beloofde huwelijk aan vrouwen

Een van zijn slachtoffers was een minderjarige. Hij deed haar geloven dat hij een rijke Marokkaanse Nederlander was met veel geld en toekomstplannen in het buitenland. Hij beloofde met haar te trouwen, maar ontfutselde haar vervolgens geld.

Lees ook: Casanova van Casablanca tot 3 jaar cel veroordeeld

De man was werd gezocht via vier arrestatiebevelen die waren uitgevaardigd door de procureur-generaal in Skoura en Ouarzazate. Hij wordt ook verdacht van verkrachting. Het openbaar ministerie heeft de voorlopige hechtenis van de verdachte verlengd om het onderzoek te kunnen verdiepen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team