Zoeken

Marokkaanse ministers liefst op vakantie in Europa

23 juli 2011 - 10:00 - Marokko

©

Marokkaanse ministers brengen hun zomervakantie het liefst door in het buitenland, voornamelijk in Europa. Ondanks de korte vakantie van tien dagen die ze hebben, zijn reeds veel van onze ministers naar het buitenland vertrokken.

Minister van Communicatie Khalid Naciri, en Minister van Jeugd en Sport, Moncef Belkhayat, hebben beiden gekozen voor Spanje, de favoriete bestemming van vele Marokanen.

Taoufiq Hejira, minister van Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, zou zich ook reeds in Zwitserland bevinden, waar hij een deel van zijn vakantie zal doorbrengen met zijn familie.

Verscheidene ministers hebben ook wel voor Marokko gekozen, en vooral voor de resorts in het noorden van het land. In die regio kan je op het moment heel wat leidende figuren van de Marokkaanse politiek kruisen.

Kleine anekdote, de toegang van Kabila2, een badplaats in M’diq, werd aan Yassir Znagui, minister van Toerisme, geweigerd. Znagui, op vakantie in het noorden van Marokko deze week, wilde er met zijn vrouw eten maar werd aan de ingang tegengehouden daar het station voorbehouden is aan de leden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team