Zoeken

Marokkaanse militair doodt zoons en probeert rest van gezin te vermoorden

27 oktober 2023 - 11:00 - Marokko

©

Een gepensioneerde militair is woensdag in Taza gearresteerd na koelbloedig twee van zijn zonen in hun slaap te hebben vermoord en een poging te hebben gedaan om zijn vrouw en dochter te doden.

De feiten vonden plaats in de gezinswoning van de gepensioneerde militair, gelegen in de wijk Laâskar in de stad Taza, waar "de man, 65 jaar oud, zijn twee zonen (20 en 23 jaar oud) verraste terwijl ze in hun kamer sliepen, en hen koelbloedig de keel doorsneed", alvorens de kamer waar zijn 18-jarige dochter en haar kleine broertjes sliepen te betreden, meldt Assabah.

Lees ook: Marokkaan steekt woning ex-vrouw en kinderen in brand in Spanje

"Zodra hij de deur van de kamer opende, werd het meisje wakker, sprong uit haar bed, deed het licht aan en ontdekte dat haar vader, met een met bloed bedekte cutter in de hand, op het punt stond haar de keel door te snijden", wordt uitgelegd, waarbij wordt opgemerkt dat de voormalige militair volgens zijn naasten aan mentale stoornissen lijdt.

Lokale bronnen melden dat de dochter "er in slaagde te ontsnappen om de buren te waarschuwen, die onmiddellijk naar het huis gingen en de andere kinderen konden redden, juist op het moment dat de verdachte probeerde zijn vrouw te doden".

Lees ook: Marokkaan vermoordt vrouw en probeert kinderen in rivier te gooien in Spanje

De vrouw raakte ernstig gewond en werd naar de spoedeisende hulp van het provinciale ziekenhuis van Taza gebracht, waar ze werd opgenomen op de intensive care. De militair werd gearresteerd en in hechtenis genomen. Een onderzoek is aan de gang.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team