Zoeken

Marokkaanse Malika El Maslouhi poseert voor Frame Denim

21 oktober 2021 - 10:00 - Cultuur

©

Het Marokkaans-Italiaans model Malika El Maslouhi heeft een drukke agenda. Ze werd geselecteerd voor de nieuwe campagne van het gerenommeerde label Frame Denim, voor het herfst-winterseizoen 2022.

Het 22-jarige Marokkaanse model poseert voor de Frame Denim herfst-winter 2021-2022 campagne op een witte achtergrond. Ze draagt een oversized spijkerjack met een wit hemd over een zwarte coltrui. Dit alles op een zwarte casual broek en witte leren schoenen.

Lees ook: Nora Attal, Malika El Maslouhi en Imaan Hammam samen in campagne Jacquemus

Malika El Maslouhi werd geboren in Milaan als dochter van een Italiaanse moeder en een Marokkaanse vader en is één van de meest begeerde modellen van de laatste jaren. Ze begon haar carrière op 18-jarige leeftijd en schitterde reeds op de catwalks van grote modehuizen in New York, Londen, Milaan en Parijs. Ze liep onder meer voor Dior, Chanel en Valentino, leende haar gezicht aan Lanvin en Dundas en werd ook het gezicht van het parfum van het chique lingeriemerk "La Perla".

Lees ook: Marokkaans topmodel Malika El Maslouhi in top Vogue

Malika El Maslouhi heeft ook samengewerkt met het Londense Ishkar om handgemaakte halskettingen van juweliers uit Kabul te lanceren. Het gaat onder meer om de "Malika Choker", een handgeweven, verguld stuk met een verstelbare M-vormige sluiting, die op verschillende manieren kan worden gedragen en is geprijsd op $101 per stuk. Twintig procent van deze verkoop gaat naar de Turquoise Mountain Foundation, een Schotse NGO die kleine ondernemingen in Afghanistan en het Midden-Oosten steunt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team