Zoeken

Marokkaans tennisteam verplettert concurrentie in Algiers

16 augustus 2022 - 15:40 - Sport

©

Marokko heeft zich gekwalificeerd voor de Davis Cup Groep II na een vlekkeloos verloop in de kwalificatierondes voor de Afrikaanse Groep III.

In de kwalificatierondes die van 8 tot 13 augustus in Algiers werden gehouden, slaagde Marokko erin Algerije, Namibië en Kenia uit te schakelen om door te dringen tot de Davis Cup Euro-Afrikaanse Groep II.

Lees ook: Tafeltennis: Marokko verliest van Algerije

In een verklaring aan persagentschap MAP zei Zakaria Zemrani, lid van de raad van bestuur van de Koninklijke Marokkaanse Tennisfederatie, dat Marokko dit resultaat te danken heeft aan de harmonie, de cohesie en de teamgeest die de Marokkaanse spelers onderscheidden. Dit stelt hen in staat het hoofd te bieden aan hun tegenstanders.

Hij wees ook op het talent en de know-how in het Marokkaanse team. Bovendien benadrukte hij dat de Marokkaanse overheid kosten noch moeite had gespaard om de deelnemers van alle nodige middelen te voorzien.

Lees ook: Marokko verliest in Davis Cup tegen Denemarken

Het Marokkaanse team bestaat uit Mehdi Tahiri (aanvoerder van het team), Adam Moundir, Younes Lalami Laâroussi, Yassine Dlimi, Walid Ahouda en Mehdi Benchekroun.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team