Zoeken

Loubna Abidar ernstig ziek

20 juli 2017 - 13:14 - Cultuur

©

Loubna Abidar is ernstig ziek. De omstreden hoofdrolspeelster van de prostitutiefilm “Zine li fik” (Much Loved) liet dat enkele dagen geleden zelf weten.

Volgens Marokkaanse media heeft Loubna Abidar keelkanker. De actrice vertelde op Facebook in het Arabisch dat ze een “vuile ziekte” had. Wanneer men in Marokko over “vuile ziekte” spreekt heeft men het over kanker.

“Voor een tijdje. Ik hoop dat het niet te lang zal duren maar ik zal afwezig zijn. Ik moet behandelingssessie volgen voor een vuile ziekte.” schreef de actrice.

Loubna Abidar vroeg in hetzelfde bericht om vergeving en stelt zelf al degenen die haar pijn hebben gedaan te hebben vergeven, ook degenen die haar dwongen om Marokko te verlaten.

“Ik ben een sterke vrouw en woon in land waar de geneeskunde sterk ontwikkeld is. Ik heb veel hoop dat ik zal genezen ook al zijn de verplaatsingen die ik alleen en zonder hulp moet maken om te worden verzorgd pijnlijk.”, aldus de actrice.

“Als het lot besluit dat ik niet zal overleven, dan smeek ik jullie om me in mijn land, Marokko, te begraven.”, sluit de actrice haar bericht af.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team