Zoeken

Levi Rigters bereidde zich in Marokko voor op Glory Collision 4

8 oktober 2022 - 12:00 - Sport

©

Kickbokser Levi Rigters bereidde zich in Marokko voor op zijn gevecht tegen de Nigeriaan Tariq Osaro, dat gepland staat Glory Collision 4 op zaterdagavond.

Righters werd afgelopen zomer voor het eerst vader, en om aan alle afleidingen te ontsnappen, organiseerde trainer Jamal Kharrouche een trainingskamp in Al Hoceima. "Daar is het eten, trainen slapen. Niets anders. Wij zijn ready", zegt Rigters aan RTV Noord.

Lees ook: Badr Hari kijkt uit naar gevecht met Alistair Overeem (video)

Levi Rigters zou het tijdens Glory 80 op zaterdag 19 maart opnemen tegen Jamal Ben Saddik, maar door het uitbreken van enorme supportersrellen werd de wedstrijd geannuleerd. "Ik baalde heel erg op dat moment. Ik was helemaal ready en op het laatste moment ging het niet door. Dat was best een klap voor mij," aldus Rigters.

De 27-jarige ambitieuze kickbokser kwam door verschillende omstandigheden lang niet meer aan bod in de vechtsport. "Uiteindelijk heb ik ruim een jaar niet gevochten. Voor mij is het nu belangrijk dat ik vecht. Het maakt niet uit tegen wie," zegt hij. In de vier wedstrijden die Rigters tot nu toe voor Glory vocht wist hij drie keer te winnen en indruk te maken.

Lees ook: Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat weigeren gevecht vanwege vriendschap

De kickbokser was van plan om voor zijn 28e kampioen te worden, maat dat lukt niet meer. "Na deze partij wil ik aantreden tegen een vechter die hoger geklasseerd is dan ik. Op die manier wil ik koers zetten richting Rico Verhoeven. Die zal ik moeten verslaan om wereldkampioen te worden. Dat is nog steeds het grote doel."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team