Zoeken

Lalla Hasna en Leonardo DiCaprio samen in commissie Earth Day

17 mei 2019 - 09:40 - Marokko

©

Meerdere persoonlijkheden in de wereld, waaronder Lalla Hasna, zijn enkele dagen terug tot leden van de Earth Day Commissie benoemd.

Volgens een verklaring van de NGO Earth Day vormen "Staatssecretaris John Kerry, Prinses Lalla Hasna van Marokko, Kaddu Sebunya, CEO van de African Wildlife Foundation, Abe Minkara, directeur van Business Development van Mark Cuban Companies, Anand Mahindra, president van de groep Mahindra, Lydia Camarillo, vice-president van het Southwest Voter Registration Education Project, Ed Brown, CEO van Care of Creation, en Sanjoy Roy, General Manager van Teamwork Arts", de nieuwe commissie.

In 2020 wordt de vijftigste verjaardag van de Internationale dag van de Aarde gevierd. De bovenvermelde persoonlijkheden zullen samen met de 35 vaste commissieleden, waaronder Leonardo DiCaprio, Maya Lin of nog Lis Jackson, het evenement voorbereiden.

Voor Kathleen Rogers, voorzitster van het Earth Day Network, "moet 2020 het jaar worden van intense en ambitieuze verandering". De Internationale dag van de Aarde wordt sinds 1970 elk jaar op 22 april gevierd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team