Zoeken

TUI Fly hervat vluchten naar Marokko

31 januari 2022 - 11:40 - Marokko

©

Na de aankondiging van de heropening van het Marokkaans luchtruim, heeft luchtvaartmaatschappij TUI Fly de hervatting aangekondigd van al haar vluchten van en naar Marokko vanaf 8 februari.

In totaal zullen twaalf routes vanuit Brussel, Charleroi en Antwerpen in België, naar negen luchthavens in Marokko worden hervat. TUI Fly zal wekelijks 25 vluchten aanbieden naar Tanger, Casablanca, Agadir, Rabat, Marrakech, Nador, Tetouan, Oujda en Al Hoceima.

Lees ook: Marokko heropent luchtruim

De Marokkaanse regering had afgelopen donderdag de heropening van het Marokkaans luchtruim vanaf 7 februari aangekondigd. Marokko had op 29 november 2021 zijn grenzen gesloten om de verspreiding van de omikronvariant van het coronavirus te remmen.

Lees ook: Royal Air Maroc kondigt heropening luchtruim aan

De heropening van de grenzen "is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen betreffende het beheer van de noodtoestand op het gebied van de volksgezondheid en met de aanbevelingen van het Wetenschappelijk en technisch comité. Daarnaast houdt het ook rekening met de ontwikkeling van de epidemiologische situatie in het koninkrijk", aldus een verklaring van de regering.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team