Zoeken

Kroonprins Moulay Hassan op finale springwedstrijd (video’s)

30 april 2024 - 18:00 - Marokko

©

Kroonprins Moulay Hassan heeft zondag de finale van de Grote Prijs van ZM Koning Mohammed VI van de 3* Officiële Springwedstrijd van de Koninklijke Garde bijgewoond. De wedstrijd vond plaats van 26 tot 28 april op de Hassan II-rijschool te Mechouar in Rabat. De jonge prins werd kort daarvoor in de Marokkaanse hoofdstad gezien.

Bij zijn aankomst op de Hassan II-manege van de Koninklijke Garde werd Moulay Hassan verwelkomd door Divisiegeneraal Abdelaziz Chatar, commandant van de Koninklijke Garde.

Lees ook: Officieel evenement voor Kroonprins Moulay Hassan (foto’s)

Onder luid applaus van het publiek nam Moulay Hassan plaats op de ereplaats vanwaar hij de finale van de sprinwedstrijd van de Koninklijke Garde voorzat. De wedstrijd was gereserveerd voor paarden van de eerste categorie en werd gewonnen door ruiter Ali Al Ahrach op het paard "Douglas" met een foutloze parcourstijd van 44sec 01/100e.

Lees ook: Moulay Hassan, 20 jaar en al klaar om Koning te worden (video)

Na afloop van deze wedstrijd, die werd georganiseerd onder auspiciën van de Koninklijke Marokkaanse Federatie voor Ruitersport (FRMSE), reikte kroonprins Moulay Hassan de trofee uit aan Ali Al Ahrach. Hij reikte ook andere prijzen uit aan de finalisten. Daarna poseerde hij met hele team voor een foto.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team